Индивидуален час

Тази практика е подходяща за всички, но най-вече за тези, които не могат да се включват в груповите заниания по една или друга причина. Това, което ви предлагаме е да намерете един или двама приятели, които да искат да практикуват йога заедно с вас и да ни се обадите. Ще организираме час в удобно за вас време, но не се притеснявайте да започнете това лично преживяване и сами.

Индивидуалният подход е най – ефективен и ползотворен.Ползите от този вид практика са много!
Индивидуалният час позволява по-личен подход към Вашата практика. Независимо дали започвате сега, или се стремите да задълбочите настоящата си практика.

Защо да изберем индивидуален урок?

За начинаещи
Като начинаещ /а може да се притеснявате от другите практикуващи. Индивидуалните занимания дават възможност на учителя да Ви отдели лично внимание и да се погрижи да получите възможно най-подходящите за Вас първоначални напътствия. Този вид занимания могат да Ви помогнат успешно да се приобщите към груповите занимания.

За по-опитни ученици
Индивидуалните занимания са идеалното средство за напредък в усвояване на йога практиките. Те биха Ви помогнали да получите по-дълбоко разбиране за някои пози или да задълбочите знанията и усещанията си за пози, които Ви затрудняват.
Може да научите повече за йога философията или други аспекти на йога практиките, свързани с медитация, релаксация или дихателни упражнения.