ИНСТРУКЦИИ ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ЗАПАЗВАНЕ НА МЯСТО

  1. За да запазите час за желана от вас практика е нужно да се  регистрирате. Моля, влезте  през бутоните Запази час на началана страница или през график от менюто.
  2.  Изберете практика и натиснете бутона REGISTER, системата ще ви прехвърли в календара с всички възможни дни и часове, в които я има.

3. Изберете ден и час и натиснете Запази час, системата ще ви помоли да се регистрирате. РЕГИСТРАЦИЯТА СТАВА С ЛАТИНСКО ИЗПИСВАНЕ НА ИМЕ И ИМЕЙЛ. Не забравяйте да отметнете ,че сте нов потребител в горният десен ъгъл на прозореца, който ще ви се отвори.

 

 

4. Поздравления вече имате профил в „Йога Ганеша – твоето място за йога” и ще може бързо и удобно да влизате и       запазвате часове по всяко време. Също така ще получавате напомняне по имайла за предсоящата  ви практика.

5. Ако решите да не се възползвате от запазения час по каквато й да е причина, през Моят профил в менюто може много бързо        и лесно да го откажете.

6.Часовете имат определен брой присъствия. Ако нямате възможност да присъствате на запазения от вас час, моля отпишете се, някой друг може би чака за това място.

7.В случай,че възникнат проблеми при регистрацията или нямате възможност да запазите час през сайта на „Йога Ганеша” , МОЛЯ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ  ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛ. 0896 639 757 !!!