Шерба – Завръщането! Йога, Арт, Релакс & Детоск! 12.05- 14.05.17г.

Шерба – Завръщането! Йога, Арт, Релакс & Детоск!

12.05- 14.05.17г.

Здравейте приятели,
имаме удоволствието да ви поканим на ,,Йога Уикенд Сред Природата,, който ще се проведе в Еко комплекс Шерба, намиращ се на 70км от гр.Варна.

==== Защо да изберете това събитие ====

Ще разтоварите ,,багажа,, от ежедневието като излезете от матрицата. По време на престоя си ще навлезете в по-дълбок диалог със себе си. Йога практиките и Арт споделянето ще ви помогнат да отдръпнете сетивата си от заобикалящия свят и да насочите вниманието към себе си. Ще бъдете заобиколени и ще общувате с хора с подобни на вашите интереси и начин на живот.
За хармонизиране на тялото и ума и разкриване на емоциите, скрити дълбоко в подсъзнанието на всеки от нас ще се погрижат Йога практиките с Даниела Джакоай и Тихомира Сомлева. За детокса на тялото Ви очакват:
– Спа център с 3 различни сауни: хербал ( със специална сенотерапия и билки, подбрани от заобикалящия екологично чист район ), класическа, сауна с хромотерапия; парна баня, джакузи, душове с различни ефекти и мини водопад.
– Разходки сред вековните гори на природен резерват Шерба
– Ритуали край Лагерния огън

==== За кого е подходящо ====

Всеки проявяващ интерес към йога, обича да бъде сред природата, стреми се към здравословен начин на живот и личностно усъвършенстване. Начинаещи, средно напреднали и напреднали, всички са добре дошли!

==== Програма ====

Петък 12 Май
след 15:00 ч. – Пристигане и настаняване
18:00 – 19:00 ч. – Време за лека вечеря
20.00 – 21:00 ч. – Огнена медитация – Агни Церемония

Събота 13 Май
08:00 – 09:15 ч. – Хата Йога практика с Дани Джакоай
09:30 – 10:30 ч. – Закуска
10:30 – 11:30 ч. – Кръг на споделяне – Арт споделяне
11:30 – 14:00 ч. – Време за разходка до яз. Елешница
14:30 -18:00 ч. – СПА, релакс
18:00 – 19:00 ч. – Кундалини медитация на Ошо с Тихомира Сомлева
19:00 ч. – Свободно време

Неделя 14 Май
08:00 – 09:30 – Хата Йога практика и Пранаяма с Дани Джакоай
10:45 – 10:30 ч. – Закуска
11:00 – 12:00 ч. – Кръг на споделяне – Арт споделяне
12:00 – 14:00 ч. – Свободно време, СПА, релакс
15:00 – Отпътуване

==== За практиките ====

Медитация Кундалини е средство, което да ви направи малко по-будни от обикновено. Когато вече сте бдителни — чакайте!
Чакането е медитация. Чакане с пълно осъзнаване. И тогава то се случва, спуска се върху вас, обгръща ви, играе около вас, танцува около вас… пречиства ви, трансформира ви!
За сесията Арт споделяне: с помощта на творчеството, участниците ще получат възможност да обогатят своето познание за себе си и другите. Този тип изразяване се основава на мобилизирането на целия творчески потенциал на човека и му помага да разкрие възможности, за които дори не подозира.
Символиката на агни церемонията – Огънят представлява Бог или истината. Даровете, които се предлагат като жертвоприношение – самагри – се отдават на огъня. Тези дарове представляват нашите светски самскари като привързаности, алчност, насилие и т.н. които ни връзват към нисшата ни природа и са ни хванали в капана на егоцентричните мисли и желания. Ние предлагаме тези дарове, които представляват нашите бъдещи действия, на огъня, на огъня на себе-познанието, за да бъдат напълно консумирани, изгорени. Символично ние предлагаме нашият живот на огъня, който го пречиства. Докато реално само определен брой хора предлагат самагри на огъня, всички останали участват равностойно в ритуала като предлагат самскарите си, предлагат отдаване и осъзнават процеса.

==== За Водещите ====

Тихомира Сомлева или както всички приятели я наричат Тити🙂 практикува йога с нейното разнообразие от 8-9г., но духовно й търсене започна мноого преди това. На 18 г. попада никак случайно в ашрам на Бабаджи тук в България. Години след това благодарение на срещата с хора също негови последователи, малко по-малко се доближава до Йога и това, което е за нея в момента. Изкарва първо и второ ниво от курсовете на Норбеков и скоро след това започва да практикува кундалини йога. Участвала е в кундалини йога стажове с вълшебната Баджан Каур асистент на Ананд Шараби и Бяла Тантра под ръководството на самия Ананд Шараби в България, който е ученик на Ошо и йоги Баджан. Собственик и йога преподавател в Йога шала Ганеша – Шумен.

Даниела Джакоай или Дани за по-кратко е Хата и Ащанга йога лецензиран от Yoga Aliance преподавател. Преминава обучение в Индия, Майсор през 2015 г. Обучава се под ръководството на Jai Prakash и Shashi Kumar в 200 TTC – 200-часов курс за инструктори. Приключението й в необятния свят на Йога започва в една мразовита декемврийска вечер преди 7-8 години. Тогава среща своите първи учители – Веси и Антон Антонов, които изграждат здравата основа, на която стъпва и до днес – Хата йога.

==== Цени ====

Пакетната цена за един човек при настаняване в двойна стая до 28.04 е 120 лв и включва:

– 2 сесии Арт споделяне
– 2 Хата Йога практики
– 1 Кундалини медитация на Ошо
– 1 агни церемония
– Настаняване в двойна стая за две нощувки
– 2 Закуски
– ползване на Спа център (масажи не са включени в цената )

След 28.04. цената е 150 лв.

При настаняване в самостоятелна стая се заплащат допълнително 35 лв към пакетната цена .

При настаняване на дете до 12 г на допълнително легло цената е 50% от стойността на редовния пакет .

Деца до 12 г. се настаняват безплатно.

Събитието ще се проведе при минимум 10 участника . При условие, че не се състои платените суми ще бъдат възстановени.

Контакти

За информация относно, настаняване, Йога практики, мероприятия и други, може да се свържете с Дани Джакоай на тел. 0894 308 318 или пишете на имейл адрес danielajakway@yahoo.co.uk

За информация относно Кундалини медитация на Ошо и Арт споделяне, моля свържете се с Тихомира Сомлева – Тити на тел. 0896 639 757

==== Резервация и условия за плащане ====

За резервация е необходимо да се свържете с нас и да заплатите 50% от сумата по Еконт, а останалите 50% се заплащат на място при настаняване.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *