ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ

Участието в практиките е само с предварително записване. Можете да видите графика, да запазите или отмените участие, като използвате календара в страницата Запази час. Ако сте възпрепятствани да запазите или отмените час онлайн, можете да го направите с обаждане на телефон  0896 639 757 между 9:00 и 20:00 ч. всеки ден освен неделя.

МЯСТО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Практиките се провеждат в йога шала „ГАНЕША” на бул.”Симеон Велики” 59 А, гр.Шумен. Продължителността на заниманията е от 1 час и 15 мин. до 1 час и 30 мин. в зависимост от йога практиката.

ОГРАНИЧЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ В ЧАС

Максималният допустим брой участници в един час за отделните практики е както следва:

  •   6 –  Въздушна йога
  • 10 – Виняса йога, Ащанга йога, Ин йога

Моля, за да спазваме противоепидемичните мерки и пазим нашето здраве, носете лични кърпи или поселки за йога, както и одеалца за релаксацията!

ОТЛАГАНЕ

Ако се налага да отложите записан час, молим да се отпишете от него, най-късно до 3 часа преди началото на практиката, през Моят Профил в менюто на сайта, има други желаещи, които искат да се възползват от мястото Ви. В случай, че  не е достигнат минимум от трима участници,  часът се отменя.

ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

  •   8 лв. – еднократно посещение
  • 10 лв. – еднократно посещение  Въздушна йога
  • 50 лв. – Индивидуален час в рамките на 1 ч. и 15 мин. до максимум 1 ч. и 30 мин  в различно време от обявеното в графика
  • 30 лв.  –  на човек за Йога практика за двама човека в рамките на 1 ч. и 15 мин. до максимум 1 ч. и 30 мин  в различно време от обявеното в графика.