Уикенд семинар с Манджу Джойс в СОФИЯ, България 27,28,29 септември 2019г.

Манджу Джойс е най-големият син на Шри К. Патабхи Джойс, признат в световен мащаб като най-авторитетен в Ащанга Йога. Манджу е роден на 16 ноември 1944 г. Когато е бил на 7-годишна възраст, е бил събуждан рано, всеки ден от баща си, за да започне практика, която завинаги променя посокато на живота му и живота на онези, които ще учат с него през следващите години. Започнал е преподавателската си кариера на 15-годишна възраст с баща си и оттогава преподава.

Манджу смята, че му е отдадена голяма чест да бъде син на Шри К. Патаби Джоис. „Той е баща ми и учителят ми. Благодарен съм и на майка ми, и на баща ми.“ Майката на Манджу, Саватри Джойс (или Сату, наричана от семейството си) беше любима жена, любяща майка и експерт по индийска кухня. За съжаление, почина през 1997 година. Манджу е посветен на съпругата си Нанси и на малката си дъщеря Сату, кръстена на баба си, която е родена през 2002 г. Сату е много талантливо и красиво момиче, което продължава да благославя семейството на Джоус безкрайно.

Манджу преподава истинския Майсор Ащанга метод в продължение на повече от 47 години. Преподавателската му аудитория  обхваща 22 страни и 21 щата в САЩ и продължава да се разширява. Манджу е благодарен на Гари Херлих и на всички останали хора, които му помогнаха да остане в САЩ, когато за първи път започнал да преподава там. Намерението на Манджу е да преподава по пътя на древната традиция и да сподели благотворното въздействие  от Ащанга Йога на своите ученици.

Той се надява да донесе „по-добра концентрация и разбиране“ за Ащанга йога на учениците си в свят, пълен с фактори, които отвличат вниманието. Отдадеността на Манджу в преподаването и практикуването му на йога е допринесло много ползи от древната традиция на Ащанга Йога, на много негови ученици по света като напътвства всеки да  „бъде в хармония със себе си“.

ЗАЩО ОБИЧАМЕ МАНДЖУ

За нас е чест да имаме възможността Манджу Джойс да дойде да сподели своите знания и практика с нас. Манджу е най-възрастният практикуващ Ащанга Йога, но винаги идва със скромност и лекота на духа, която е осезаема. Неговата отдаденост към работата на баща му и продължаването на традицията, както той я учил оставя дълбокото усещане, че наистина си замесен в еволюцията на живата практика.

Йога Ганеша – България,
член на Европейската Академия на Ащанга Йога се гордее да бъде домакин на 
МАНДЖУ Джойс в СОФИЯ за втори път!!!
Моля присъединете се към посрещането на Манджу в София!

Програма:
Ден 1,2,3
9 – 10’30ч. – Майсор практика

11’30 – 13’00ч. – пранаяма, мантруване, въпроси и отговори. 

Възможно е да има леки промени! 
Ако имате въпроси, моля свържете се с мен Тихомира Сомлева – 0896639757

Цена:

Ранно плащане (преди 31 юни):
Целия семинар: 300 лв.
От 1ви  Юли и след това:
Целия семинар: 360 лв.
Един ден: 120 лв.

 

РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ

За да се регистрирате, моля, попълнете формуляра за регистрация ТУК

След като бъде получена молбата, ще получите инструкция за плащане.

 

Mястото на събитието очаквайте скоро!!!

 

КОНТАКТ

Тихомира Сомлева на info@yogaganeshabg.com & (+359) 896639757

 

INFO

Manju P. Jois: www.manjujois.com/about.html
Facebook: www.facebook.com/events/1867610999960436/

 

Моля, споделете това събитие с всеки, който мислите, че може  да се  заинтересува.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *