Уикенд семинар с Манджу Патабхи Джойс в СОФИЯ, България 28,29,30 септември 2018г.

Манджу Джойс е най-големият син на Шри К. Патабхи Джойс, признат в световен мащаб като най-авторитетен в Ащанга Йога. Манджу е роден на 16 ноември 1944 г. Когато е бил на 7-годишна възраст, е бил събуждан рано, всеки ден от баща си, за да започне практика, която завинаги променя посокато на живота му и живота на онези, които ще учат с него през следващите години. Започнал е преподавателската си кариера на 15-годишна възраст с баща си и оттогава преподава.

Манджу смята, че му е отдадена голяма чест да бъде син на Шри К. Патаби Джоис. „Той е баща ми и учителят ми. Благодарен съм и на майка ми, и на баща ми.“ Майката на Манджу, Саватри Джойс (или Сату, наричана от семейството си) беше любима жена, любяща майка и експерт по индийска кухня. За съжаление, почина през 1997 година. Манджу е посветен на съпругата си Нанси и на малката си дъщеря Сату, кръстена на баба си, която е родена през 2002 г. Сату е много талантливо и красиво момиче, което продължава да благославя семейството на Джоус безкрайно.

Манджу преподава истинския Майсор Ащанга метод в продължение на повече от 47 години. Преподавателската му аудитория  обхваща 22 страни и 21 щата в САЩ и продължава да се разширява. Манджу е благодарен на Гари Херлих и на всички останали хора, които му помогнаха да остане в САЩ, когато за първи път започнал да преподава там. Намерението на Манджу е да преподава по пътя на древната традиция и да сподели благотворното въздействие  от Ащанга Йога на своите ученици.

Той се надява да донесе „по-добра концентрация и разбиране“ за Ащанга йога на учениците си в свят, пълен с фактори, които отвличат вниманието. Отдадеността на Манджу в преподаването и практикуването му на йога е допринесло много ползи от древната традиция на Ащанга Йога, на много негови ученици по света като напътвства всеки да  „бъде в хармония със себе си“.

ЗАЩО ОБИЧАМЕ МАНДЖУ

За нас е чест да имаме възможността Манджу Джойс да дойде да сподели своите знания и практика с нас. Манджу е най-възрастният практикуващ Ащанга Йога, но винаги идва със скромност и лекота на духа, която е осезаема. Неговата отдаденост към работата на баща му и продължаването на традицията, както той я учил оставя дълбокото усещане, че наистина си замесен в еволюцията на живата практика.

Йога Ганеша – България,
член на Европейската Академия на Ащанга Йога се гордее да бъде домакин на 
МАНДЖУ Джойс в СОФИЯ
Моля присъединете се към посрещането на Манджу в София за първи път! 

Програма:
Ден 1,2,3
9 – 10’30ч. – Майсор практика 1ва група
10’30 – 12ч. – Майсор практика 2ра група (Тези, които са втора група са информирани!!!)

12’30 – 13’30ч. – пранаяма, мантруване, въпроси и отговори. 

Възможно е да има леки промени! 
Ако имате въпроси, моля свържете се с мен Тихомира Сомлева – 0896639757

Цена:

Ранно плащане (преди 31 юни):
Целия семинар: 300 лв.
От 1ви  Юли и след това:
Целия семинар: 360 лв.
Индивидуален клас: 120 лв. за ден

 

РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ

За да се регистрирате, моля, попълнете формуляра за регистрация ТУК

След като бъде получена молбата, ще получите инструкция за плащане.

 

Събитието ще се проведе в приятната атмосфера на студио Сантоша Йога в центъра на гр. София!!!

www.santoshayoga.eu/bg/about

 

КОНТАКТ

Тихомира Сомлева на info@yogaganeshabg.com & (+359) 896639757

 

INFO

Manju P. Jois: www.manjujois.com/about.html
Facebook: www.facebook.com/events/1995157847440413

www.santoshayoga.eu/bg/about

Моля, споделете това събитие с всеки, който мислите, че може  да се  заинтересува.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *