Силата на Ащанга йога – Варна

 

Здравейте Приятели,
През м.Юни ще започнем провеждането на  срещи във Варна, в които имам желание да представя знанията и уменията си получени по време на обученията ми с Манджу Патабхи Джойс, Дейвид Робсън, Кристна Каритину и разбира се Ирина Бъчварова. Ученето продължава и ми предстоят и други прекрасни срещи с неповторими и уникални Ащанга йога учители. Истински отдадена съм на Ащанга йога традицията предадена ми от самия син на бащата на Ащанга йога, една неуморна отдадена душа, която непрестанно ни напомняше по време на обучението да се наслаждаваме на това вътрешно пътешествие и да споделяме знанието, което ни се дава. Моя вътрешна потребност и личен ангажимент е да го правя.

Acquistare Propecia generico e di marca online finasteride 5 mg generico prezzo tra i 30 e i 200€ a confezione. Finasteride 5 mg è indicata per il trattamento ed il controllo della iperplasia benigna della prostata (IPB)

Моля за вашето съдействие да разпространите събитието, за да достигне до повече хора.
Ще се радвам да се видим и да се учим взаимно. 

Използвам възможността да ви поканя на 21.06 – Международен ден на йога, от 18:30 ч. в градинката над Раковината да практикуваме заедно Ащанга йога. Вход – свободен.

От м. Юни  всеки четвъртък сутрин в Морската градина на Варна ще се срещаме и практикуваме заедно. Със страстната подкрепа на  Daniela Jakway – Дани, започваме един съвместен проект, който има за цел да  популяризира метода Ащанга Йога . Зареждащи и мотивиращи,ще ви помогнем да дадете 100% отдаденост и постоянство в личната си практика.
Практиката ще е подходяща за начинаещи и за напреднали. Ще практикуваме Майсор стил – индивидуална практика в групова среда.

Очакваме ви между 08:00-09:30 до сцена ,,Раковина,, в Морска градина. Носете постелка за йога.

=== Инвестиция ===

Индивидуално посещение – 10 лв.
Месечен абонамент – 4 пос/ 32 лв.

Задавайте своите въпроси на: 0894 308 318 -Дани, 0896639757- Тити

Every Thursday in the Sea Garden of Varna next to „Rakovina“ stage Ashtanga Yoga morning practise – Mysore stile, Primery Seriese from 08:00 till 10:00 am. with Titi & Dani.
Contact – 0894 308 318

=== За водещите ===

  За Дани приключението в необятния свят на Йога започва в една мразовита декемврийска вечер преди 7-8 години. „Тогава срещнах своите първи учители – Веси и Антон Антонов, които изградиха здравата основа, на която стъпвам и до днес – Хата йога. Учила съм се и при Aни Александрова благодарение, на която повярвах в себе си и осъзнах стремежите си. С нейна подкрепа започнах да преподавам йога.
За повечето от вас тези имена са неизвестни, за сега, тяхното време тепърва предстои, но за мен те са звезди осветявали пътя ми.,,
В годините следват многобройни срещи с Христо Илиев – Йогата от Добрич. Неговата първа книга „Затворът”, лекциите-беседи и уникални практики бяха  катализаращи и дълбоко трансформиращи.
Така благодарение на тези звезди през 2015 г. пътят ми ме отведе в Индия, Мysore, Mistic School при омагьосващата Ащанга йога на K. Pattabhi Jois. Обучавах се под ръководството на Jai Prakash и Shashi Kumar в 200 TTC – 200-часов курс за инструктори и придобих лицензиран от Yoga Alliance сертификат да споделям по света тази диамантена система.
Магията от тази среща остава и до днес, а приключението продължава…Приключението да рaзкривам и приемам необятната вселена вътре в себе си, правейки и споделяйки Йога с уважение към традициите и с много любов!“ – Така прекрасната Дани споделя за себе си.

Тити практикува ащанга йога от близо 3 г.,а общо йога с нейното разнообразие от 8-9г., но нейното духовно търсене започна мноого преди това. Участвала е в кундалини йога стажове с вълшебната Баджан Каур асистент на Ананд Шараби и Бяла Тантра под ръководството на самия Ананд Шараби в България, който е ученик на Ошо и йоги Баджан. Става учител по детска йога след обучение за детска йога преподаватели към БЙФ с прекрасната Анелия Вълчева, но … след срещата й с АЩАНГА,….живота й наистина се променя. Ученичка е на Ирина Бъчварова, благодарение на която много от практикуващите днес в България са се срещнали с ащанга йога. Благодарение на обучението при нея днес преподава ащанга йога. След това е учила с Дейвид Робсън, Кристина Каритину и прекрасния Манджу Патабхи Джойс, а срещата й с учителя Шибенду Лахири на посвещаване в Крия йога й помага да осъзнае още по-ясно същината на стремежите си. ,,Без опита си с всички тях днес нямаше да съм това, което съм и като човек, и като практикуващ. Продължавам да уча и се старая да споделям знанието, което достига до мен автентично и с уважение към традицията и не на последно място с вяра, че правя нещо добро.С радост…ще споделям опита си, колкото и да е той…полезната информация на която попадам, и която ми е помогнала да подобря практиката си и отношението си към нея и мен самата.,, – споделя за себе си очарователната дама.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *