Кирил Йорданов  KPJAYI Mysore Authorized Level 1

Приятели, с голямо вълнение съобщавам, че този понедлник 26.06 ще имаме отдавна мечтан гост в нашата шала.
Кирил Йорданов
KPJAYI Mysore Authorized Level 1
Моля, нека всички ,които желаят да се включат лично да ми потвърдят.
Цената за практиката ще бъде 15 лв.
За редовните ащанга йога практикуващи 12 лв.

Не изпускайте тази невероятна възможност да практикувате с такъв Учител, който ще ни дари с още вдъхновение да практикуваме отдадено и с още по-дълбоко разбиране нашата любима ащанга йога!
Ащанга Йога в традицията на Шри К. Патаби Джойс

Практичен метод за поддържане на здраво тяло, спокоен ум и осъзнат живот

Ащанга Йога е много древна система за духовно и физическо развитие, предадена ни от Гуруджи Шри К. Патаби Джойс. Ще се запознаем с историята и традицията на Ащанга Йога, както и с основните принципи на практиката:

Методът Виняса или синхронизиране на дишането с движението, Принципът Трищана (Асана, Дишане Уджай, Дрищи – концентрация на погледа), Енергийни ключове Бандха (Мула, Удияна и Джаландара Бандха).

Постепенно ще преминем през Сурия Намаскар А § Б, серията асани от изправен и седнал стоеж и ще завършим с финалната серия. Подходящо, както за напълно начинаещи, така и за всички, който искат да задълбочат знанията и практиката си.
– – –

Кирил Йорданов
KPJAYI Mysore Authorized Level 1
Кирил пътува всяка година, за да изучава и практикува Ащанга йога в Майсор, Индия в краката на своя Гуру и носител на традицията Шарат Джойс.

В началото на 2017 Кирил получава благословията на своя учител да преподава Ащанга йога (оторизация 1во ниво от института в Майсор) и има честта да асистира на Шарат Джойс в Шалата.

През останалото време Кирил преподава автентичния метод на Ащанга йога в Китай и пътува до Токио, за да задълбочава практиката си в Шалата на Кранти – Ренато Либонати, KPJAYI Certified (в света има само 49 сертифицирани преподаватели и Кранти е един от тях).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *