Йога на смеха с Димитър Иванов

Какво е йога на смеха

Всички знаем, че смехът е най-доброто лекарство. За съжаление, в днешни дни, все по-рядко ни се случва да си намерим повод да се разсмеем. Това ни кара да се питаме: как да внесем повече смях и радост в живота си?

Йога на смеха, или Хася йога, е уникална практика, която съчетава безусловен сърдечен смях с йога дишане. С йога на смеха, всеки може да се смее, без да разчита на хумор, шеги или комедийни изпълнения. Първоначално смехът се симулира като физическо упражнение в група, като скоро прераства в силен и заразителен смях. Участниците в групата се гледат в очите и обменят енергия помежду си, което ги сближава и им носи чувство на радост. По време на практики по йога на смеха, забравяме за проблемите ни като възрастни и оставяме детето в нас да играе, защото именно по време на игра се ражда смеха. Концепцията се базира на факта, че човешкото тяло не прави разлика между имитирания и истинския смях.

Практиката ще се води от Димитър Иванов.

Димитър Иванов е сертифициран инструктур по йога на смеха, не от кой да е, а от самата Силвия Пенчева – основател на движението за йога на смеха в България, 
която и имала честта да се докосне до извор в Индия при самия гуру на йога на смеха – д-р Мадан Катария. „Практикувам вече повече от 4 години и смея да твърдя, че смехът е неразделна част от моя живот.“ споделя нашият водещ.

Цена за посещение 6лв.
За допълнителна информация тел. 0896 639 757
Моля, потвърдете вашето присъствие!!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *