Виняса флоу йога практика с Яница Николова, 25 февруари 2018 г.

  Скъпи приятели, в Йога шала Ганеша имаме удоволствието да посрещнем една много специална дама и йога учител….Яница Николова. Ще се насладим на виняса флоу йога практика , йога работилница, а още по-вълнуващото ще бъде представяне на йога облеклото, което тази прекрасна дама осъзнавайки нуждите по време на йога заниманията, създава за удобството и комфортът ни. 
Ето и програмата:
10’00ч. – 11’30ч. – виняса флоу йога практика
11’30 – 11’45ч. – почивка
11’45 – 12’45ч. – йога работилница 
12’45 – 13’00ч. – почивка 
13’00 – 14’00ч. – представяне на колекция облекло за йога и спорт –http://www.anahatabg.com/?post_type=product
Всички са добре дошли, практиката и работилницата са подходящи за всички нива практикуващи, всеки ще успее да отнесе знание със себе си и да развие разбиранията, и уменията си.

Но, ако нямате възможност да се включите изцяло в това йога преживяване, може да заповядате само на представянето на облеклата в указаният час, в програмата. 
За нас ще бъде радост да споделим всеки един момент !
За въпроси и записвания тел: 0896 639 757

Цената за практиката и работилницата ще бъде – 15 лв.

За всички ,които ще дойдат само на представянето в 13’00ч. – вход свободен!!!

Ето какво споделя за себе си тази невероятна дама вдъхновяващ учител и всеотдаен йога практик:
Образование: Финансов и държавен контрол(СА”Д.А.Ценов“ – 2004г)
Курс на обучение за преподаване на деца – Rainbow Family and Kids Yoga 2014г. към
UK Yoga Alliance
СДК – Инструктор по йога към НСА ( 2015г.)
„Първата ми близка среща с йога беше през 2008година, когато пътищата ме отведоха до часовете по йога при Христо Илиев. Там открих един нов свят. Христо Илиев никога не спестяваше нищо, никога не си премълчаваше, само за да направи Йога една по-лесна хапка за преглъщане за нашите западни представи и очаквания. 
Но всичко което се случва в студиото по йога няма смисъл ако не вдъхновява към промяна на всички нива от битието ни. При мен вдъхновението дойде с такава сила че преходът се оказа гиганстки, от офис служител до инструктор по йога за деца и възрастни.
Дори не бих казала, че аз уча някого. Ние се учим взаимно. Това е Йога – свързване
Интересът ми към йога ме отведе и до Индия където имах възможността да посетя Ашрама на Амма и даден даршан от нея( благословия от светицата), Ауровил-градът на бъдещето. Пътуване, срещи и знания които завинаги ще останат в сърцето ми. В началото на март месец ми предстои ново приключение в северна Индия и престой в Крия йога ашрама в Ришикеш и Ашрам на Ошо.
Март месец 2015г. –Bali Spirit Festival-имах възможноста да участвам в обучение на Саймън Лоу, Кишан Сах, Джанет Стоун, Дейвид Парадайс. Бали остана дълбоко в сърцето ми с божестшената си енергия.
Ноември 2015г.-Ко Панганг, Тайланд-обучение Акро Йога .
Януари 2016г.-обучение Айнгар йога –Олга Звонцова
Март 2016г.-отново Индия- Решикеш йога фестивал
Март 2017г.- Bali Spirit Festival
2016 и 2017г. Дилън Вернер- баланси на ръце
Няма как с няколко думи да изразя благодарността си към хората който срещнах в това пътешествие към себе си наречено йога, хора като Христо Илиев, Живко Стоилов, Дамян Василев,Стефан Илчев и Елица Йоргова и всички останали мои учители.
От 2013година водя часове по Йога за деца-Детски клуб Марияна и хатха йога в Арт Център Палитра.“

Приятели, истиско вдъхновение е да се докоснеш дори за миг до душевността и опита на личностти като Яница Николова. Не се колебайте да се присъедините и не се притеснявайте да звъннете ако имате въпроси! 

www.facebook.com/events/183439642387008/
НАМАСТЕ ♥

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *