Аюрведичен семинар и готварски курс c Мирослава Владимирова, 21 март – 25 март, 2018г.

  Tова е йога семинар и готварски курс, на който ще се докоснем до вътрешната си сила, ще придобием знания за Аюрведа и умения да приготвяме аюрведични ястия подходящи за нас и семейството ни.
В приятната атмосфера на с. Кюлевча /мястото се доуточнява/ ще започваме деня с насищане на прана и енергия; ще споделяме знания и опит и ще приготвяме сами храната си учейки се на всички аюрведа тънкости в готвенето. Леката и вегетарианска храна ще ни помогне да се освободим от токсините и да подхраним тъканите си. Всеки ще може да получи индивидуална аюрведична консултация.

След семинара всеки ще има знанията сам да определя елементите и движението на енергията в тялото, сам да приготвя аюрведична храна и осъзнато да въведе нуждите промени в ежедневието си!

Цена: 550 лв.
Цената включва: Аюрведичен семинар и готварски курс /300лв./; 7 йога практики /70лв./; 4 нощувки /100 лв./; 4 закуски, обяди и вечери /80лв./.
Местата са ограничени!!! Събитието ще се проведе с максимум 15 човека, така че запазете своето място като предплатите 100 лв. депозит /невъзвръщаем/ най-късно до 15.03.18г.

Най-трудният път в живота на всеки от нас е този към себе си. Колкото и парадоксално да звучи, Мирослава Владимирова, нашата лекторка и вдъхновение, намира истинската посока с появата на множествената склероза. Благодарение на нея тя открива аюрведа и йога, които променят коренно нейния живот, дават й шанса да бъде здрава и щастлива. Ще имаме възможността да попием от неизчерпаемите й знания и обогатим и балансираме себе си по един осъзнат и вкусен начин. Събитието се организира в близост до гр.Шумен в подножието на Мадарските скали известни със своята красота и пречистваща енергия.

Интересната програма от разнообразни йога практики ще се води от Тихомира Сомлева. 
Предвидили сме и неповторимо преживяване с Ошо медитация в Светилището на нимфите, в Мадарските скали! 

За пълната програма, да запазите своето място и др. въпроси може да се обадите на тел: 0896 639 757 или да пишете на страницата на събитието.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *