Ащанга йога – водена практика и работилница с Тихомира Сомлева, 11 март 2018 г. в  Уаби Саби, гр. Русе

Тити се занимава с различни стилове йога от 10 години – Кундалини йога стажове(под ръководството на Баджан Каур ),  има посвещение в Крия йога (Шибенду Лахири). Започва да преподава йога за деца след завършено обучение към БЙФ през 2014г. при Анелия Вълчева. През 2015 г. завършва курс за ащанга йога при Ирина Бъчварова, след което започва да преподава, но през цялото време усъвършенства уменията си на обучения със световно известни учители, сред които са Дейвид Робсън, Кристина Каритину, Стю Гирлинг и Кино Макгрегър, Ларуга Глейзър. Била е на учителски тренинги с Марк и Джоан Дарби, и на първа и втора серия с Манджу Патабхи Джойс (син на Шри К. Патабхи Джойс), който я насърчава да продължава да преподава:
„…самият Манджу Патабхи Джойс ме благослови с думите си „enjoy and share”, продължавам да уча, искрено да се наслаждавам на целия прекрасен процес и се старая да споделям знанието, което достига до мен, автентично и с уважение към традицията, и не на последно място с вяра, че правя нещо добро.“ 
За Тихомира е и голяма чест организацията и посрещането на нейния Учител и Вдъхновител Манджу Патабхи Джойс тази година през септември в София.

Програма: 
1. Водена половин или цяла серия – продължиелност час/ час и половина
2. Почивка включваща чай и нещо леко за хапване – продължителност 30 мин. 
3. Работилница- някои от тези теми: 
– Въведение в Ащанга традицията и метода тристана 
– Разглеждане на сурия намаскара стоящи пози

Цена – 28.00 лв
Изисква се предварително заплащане за да гарантираме пътуването на Тити!

 

 

Wabi Sаbi Zen Lounge

Ул. Христо Г. Данов 2; ет. 2, 7000 Русе

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *