ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ

Участието в практиките е само с предварително записване. Можете да видите графика, да запазите или отмените участие, като използвате календара в страницата Запази час. Ако сте възпрепятствани да запазите или отмените час онлайн, можете да го направите с обаждане на телефон  0896 639 757 между 9:00 и 20:00 ч. всеки ден освен неделя.

МЯСТО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Практиките се провеждат в йога шала „ГАНЕША” на бул.”Симеон Велики” 59 А, гр.Шумен. Продължителността на заниманията е от 1 час и 15 мин. до 1 час и 45 мин. в зависимост от йога практиката.

ОГРАНИЧЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ В ЧАС

Максималният допустим брой участници в един час за отделните практики е както следва:

  • 15 – Йога за всеки, Ащанга виняса йога, Ин йога, Детска йога
  • 18 – Медитация

ОТЛАГАНЕ

Ако се налага да отложите записан час, молим да се отпишете от него, най-късно до 3 часа преди началото на практиката, има други желаещи, които искат да се възползват от мястото Ви. В случай, че  не е достигнат минимум от трима участници, ще Ви известим за отлагането на практиката до един час преди предвиденото начало.

ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

Имате възможност да закупите карта или да заплащате за всяко отделно посещение

  • 7 лв. – еднократно посещение
  • 6 лв. – детска йога- еднократно посещение
  • 48 лв. – карта за 8 посещения в рамките на  30 дни от датата на закупуване
  • 30 лв. – Индивидуален час в рамките на 1 ч. и 15 мин. до максимум 1 ч. и 30 мин  в различно време от обявеното в графика
  • 20 лв.  –  на човек за Йога практика на малки групи от двама и повече човека в рамките на 1 ч. и 15 мин. до максимум 1 ч. и 30 мин  в различно време от обявеното в графика.

Условията и цената за картата важат само и единствено за лицето на което е издадена, и  за времето за което е закупена. Йога шала „Ганеша” най-учтиво Ви моли  да ги спазвате!  В случай ,че поради някаква причина от каквото и да е естество, нямате възможност да ползвате картата си в определеното време, ще направим компромис, като приемем нейното използване след датата на изтичане максимум до 30 дни, с доплащане разликата на цената за часа!!!