„Йога ме направи по-добър човек!“

=== За Тити ===

Тити практикува Ащанга йога от близо 6 г., а общо йога с нейното разнообразие от 11, но нейното духовно търсене започна много преди това.
Участвала е в Кундалини йога стажове с вълшебната Баджан Каур асистент на Ананд Шараби и Бяла Тантра под ръководството на самия Ананд Шараби в България, който е ученик на Ошо и йоги Баджан.
Срещата й с учителя Шибенду Лахири за посвещаване в Крия йога й помага да осъзнае още по-ясно същината на стремежите й.
Става учител по детска йога след обучение за детска йога преподаватели към БЙФ през 2014 г. с прекрасната Анелия Вълчева.
Но след срещата й с АЩАНГА,….животът й наистина се променя. Учила е с Дейвид Робсън 2015 г. в Загреб, Хърватска, Кристина Каритину в Солун Гърция 2015 г. и с прекрасния Манджу Патабхи Джойс Учителски курс за първа и втора серия през 2016,17,18,19 г. в Атина, Гърция. Неговата благословия я подкрепя да продължи по този път.
Била е на работилница с Кино Макгрегар Загреб, Хърватска 2017 г., Стю Гирлинг София, 2017 г, Ларуга Глейзър София 2018 г., с Марк и Джоан Дарби – Учителски курс 2018 г. в Шамони Франция. две изумителни седмици в Пърпъл Валей, Гоа с Джон Скот през 2019 и не случайно след това една седмица с великолепният Тай Ландрум и работилница с легендарният Грегор Маеле в София. 
Домакин е за България на посещение на нейния Учител Манджу Патабхи Джойс през 2018 и 2019 г.в гр. София.

Официално е оторизирана да преподаване  първа серия от Манджу Джойс през 2018 г в Атина.
Ащанга йога за нея е път и призвание и с радост споделя знанията, които трупа по пътя си. От 2016г.  далеч от стреса на големите градове отдадена на семейството и йога тя преподава и споделя знанията си в нейната шала, в гр. Шумен.

Виж Графика